Je brein voorbereiden op de toekomst

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 21:08

Niets. is. onmogelijk. Tenzij we dat onszelf vertellen ;)

Een hulpmiddel om het manifestatieproces te versnellen is visualisatie. Maar wat maakt visualisatie eigenlijk zo krachtig en wat houdt het precies in?

Ongewenste gedragingen en programma's doen zich voor, omdat ons lichaam een spiegel van ons brein is (geworden). Het onbedoelde gevolg hiervan, is dat we onze gewenste doelen, situaties, dromen en wensen op afstand houden. 

Het is daarom van belang dat je je bewust wordt van de programma's in je brein, zodat je deze kunt her-programmeren. Op het moment dat de herprogrammering heeft plaatsgevonden, zal je brein opzoek gaan naar de bijpassende trilling in het kwantumveld (het energieveld waarin we ons bevinden, waarin alle mogelijkheden in opgeslagen liggen). We worden een magneet voor onze nieuwe toekomst. 

Een magneet?

Stel jezelf voor als een stemvork. Wanneer we ervoor kiezen om de patronen in ons brein aan te passen en onze trilling te verhogen, zal er een reactie komen vanuit het kwantumveld. Wanneer we de juiste trilling belichamen, komt er een kwantummogelijkheid naar ons toe, die samengaat met diezelfde trilling. Met de juiste trilling is de nieuwe toekomst in staat om ons te vinden. Echter zorgen 'overlevingsemoties' voor hobbels op de weg, onderweg naar onze nieuwe toekomst. Door de 'overlevingsemoties' zijn we niet in staat om de verheven trilling te belichamen, die ervoor nodig is om onze nieuwe toekomst te ervaren. We verliezen de synchronie met onze gewenste toekomst. 

Tijd om je klaar te maken

Wanneer we ervoor kiezen om verheven emoties te belichamen, gaat ons lichaam hierin mee. we zullen er steeds beter uit gaan zien en ons steeds beter gaan voelen. Het is belangrijk dat we deze verheven emoties zoveel mogelijk belichamen, om ervoor te zorgen dat de nieuwe toekomst en ons lichaam op één lijn blijven. We hebben de leus wellicht al vaker gehoord, 'waar je aandacht heengaat, gaat je energie heen'. Wanneer we verheven emoties combineren met onze positieve intentie, komen we in een wordingsproces, waarin we biologisch gezien, de persoon die we willen zijn, al zijn.

Waarom visualiseren?

Ons brein kan dus het verschil tussen heden/verleden/toekomst niet maken, ook het verschil tussen werkelijkheid en verbeelding speelt voor het brein geen rol. Visualiseren we onze gewenste toekomst, bij voorkeur in een alfastaat, dan zijn we uiteindelijk in staat deze visualisatie daadwerkelijk te ervaren. Voegen we hier een verheven emotie aan toe, dan geven we ons manifestatieproces een extra boost. Zoals ik eerder in een blog al schreef, is de kracht van ons hart 5.000 keer groter, dan dat van ons brein. Kortom, voel je manifestatie in een visualisatie en het zal zich makkelijker manifesteren.

Deze blog is voornamelijk gebaseerd op Becoming Supernatural van dr. Joe Dispenza. 

 

Leestip:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.