Energetisch Transformatie Therapie

Energetisch transformatie therapie gaat over werken met het lichaamsbewustzijn. Door contact te maken met het celgeheugen van ons lichaam, kunnen we antwoord ontvangen op de vragen die we hebben. 

Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een verstoorde relatie met een familielid, een pijnlijke plek in het lichaam of een blokkade (NLP & ELP). Hiernaast kan er ook gewerkt worden met familieopstellingen door middel van tafelopstellingen, grondankers en (een groep) representanten.

Het doel is om de emotionele en/of mentale blokkade op te heffen, zodat de energie weer volledig door het lichaam kan stromen.

Het kan ook zijn dat er een blokkade zit uit een vorig leven, een innerlijk kind, een vorig zelf, het collectief of vanuit een energetisch koord.

Ijskoningin

Wanneer het op mijn emoties aankomt, ben ik snel geneigd om deze weg te wuiven. Ik voel een heleboel, maar dan blijft het dan vaak bij. De enige emotie die ik over het algemeen laat zien is blijdschap. De rest is 'privé'. Ik ben mij daar heel lang (on)bewust onbekwaam van geweest, maar gister viel ineens het kwartje. 

Lees meer »

Toekomstig cel-fluisteraar

Ongeveer twee jaar geleden, tijdens mijn eerste kennismaking met reiki, deed ik de ontdekking, dat mijn wortelchakra zich bevond in de emotionele laag van mijn aura. Mijn wortelchakra was tevens zwart en klein. Ik heb destijds besloten, er mijn missie van te maken, om die weer in balans te krijgen en in balans te houden. Easier said than done, but little did I know. Tijdens mijn opleiding mediumschap en trancehealing, was het balanceren van mijn wortelchakra en hem daar houden, nog steeds een uitdaging. Ik probeerde mijzelf altijd zo rustig mogelijk te houden, ondanks de oplopende frustraties. Weerstand maakt(e) de zaak niet beter. En verrassing, tijdens mijn eerste opleidingsdag ETT kwam er aan het licht, dat ik niet zo goed in mijn lichaam zat. Uitdaging rondom het 'aarden' van mijzelf, is de afgelopen jaren dan ook geen onbekende factor in mijn leven geweest. Hello, darkness my old friend. ;)

Lees meer »

De eerste opleidingsdag 🌟

Na maanden in spanning af te hebben gewacht, was het dan eindelijk zover. Mijn opleiding tot energetisch transformatie therapeut (ETT) was ein-de-lijk begonnen. Heel veel specifieke verwachtingen had ik er niet van, echter was ik wel opzoek naar avontuur. Verder vind ik het prettig om overal zo blanco mogelijk in te stappen, om vervolgens alles op mij af te laten komen. Vanuit de mediumschap en trancehealing had ik al het een en ander aan 'nieuwe skills' opgepikt en ik was vooral benieuwd, welke dingen ik nu zou gaan leren. Tijdens mijn opleiding mediumschap kwam er in een meditatie heel duidelijk een leeuw naar voren. Deze leeuw ging gepaard met piramides en de heilige geometrie. Uiterst interessante combinatie, maar wat ik er op dat moment mee moest, was voor mij onbekend. De ongeziene wereld zit wat dat betreft voor met hints. Maar toen ik onderweg was naar de locatie van ETT, zag ik onderweg een bordje met De zeven Leeuwen en later weer eentje met de Leeuw. En geloof het of niet, maar de deurknop van de zaal waar ETT werd gegeven was, jawel, een leeuwenkop. Wat het precies allemaal betekent weet ik nog niet, maar volgens mij ben ik wel heel. erg. warm.

Lees meer »