Gold Reiki

Gold Reiki is één van de sterkste transformerende energieën uit de kosmos. Vanuit het Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap, heb ik mogen ervaren, dat de lichamelijke ongemakken die wij ervaren, vaak een oorzaak hebben van mentale/emotionele aard. Wanneer er energetisch disbalans plaats vindt in ons etherisch veld, kan de Gold-energie zorgen voor ontspanning. Gold Reiki is een transformerende energie, die vervolgens helpt om, ook na de behandeling, ongewenste energieën buiten de deur te houden. 

Eigenschappen van Gold Reiki:

- Transformeren van; angstgevoelens, depressiviteit en negativiteit

- Biedt bescherming tegen ongewenste energieën, ook na de behandeling

Bij welke klachten kan Gold Reiki helpen?

- Ontwikkelingsstoornis (bijvoorbeeld: ADHD, PDD-NOS, autisme)

- Overgevoeligheid

- Psychische klachten waarbij angst en stress worden ervaren


Hoe werkt het?

De Gold Reiki sessies kunnen zowel face-to-face als op afstand. Het effect van de Gold-energie is er echter niet meer of minder om. Wanneer je kiest voor de Gold Reiki op afstand, heb je de mogelijkheid om in je eigen veilige omgeving de energie te mogen ontvangen. 

Hieronder/hiernaast is een aanmeldingsformulier voor de sessie. Je kan hier een voorkeursdatum invullen en dan spreken we later een tijdstip af. Je mag eventueel ook alvast een tijdstip opgeven bij de opmerkingen.

Na de aanmelding ontvang je van mij een mailtje/berichtje en overleggen we samen wat jij fijn vindt en wat handig is voor het verloop van de healing. 

Mocht je ervoor kiezen om de healing op afstand te willen doen, dan ontvang je na afloop sowieso een berichtje van mij met daarin mijn ervaringen van tijdens de healing. 

Gold Reiki prijs

Een afstandshealing van +/- 30-60 minuten kost €45,-, incl. nabespreking. Het enige wat ik hiervoor nodig heb is je naam. Je mag ook een foto van jezelf erbij sturen. Voor mijn gevoel wordt de healing dan krachtiger, maar het is zeker niet verplicht. 

Afspraak maken?


Reviews

Rating: 5 sterren
1 stem