Ik vind het heerlijk om naar rampages te luisteren over spiritualiteit en mindset. Vooral in de ochtend, tijdens het uitvoeren van mijn ochtendritueel, wanneer alles op autopilot gaat. Tijdens één van de rampages van Abraham Hicks hoorde ik het volgende:

Geef mij iets, waardoor ik mij geïnspireerd voel om te handelen. Niet iets, waardoor ik gemotiveerd moet worden om te handelen.

Persoonlijk heb ik het gevoel meer vanuit mijn hart te werken, in plaats van mijn hoofd, wanneer ik handel vanuit inspiratie. Het voelt meer als een taak en minder vrij, wanneer ik mijzelf moet motiveren om iets te gaan doen. Door inspiratie als uitgangspunt te nemen, heb ik het gevoel makkelijker voort te kunnen bewegen in het leven. 

So, let's inspire eachother.

Emoties als indicatoren

''Thoughts are the language of the brain and emotions are the language of the body. How we think and how we feel, creates our state of being.'' - Dr. Joe Dispenza.

Lees meer »

Cleaning up the messes

Je kent het misschien wel. Je komt terug van werk, kijkt het huis rond en je ziet a l l e e n  m a a r  c h a o s. Klein of groot, maakt niet uit. Heel veel rustiger worden we hier in ieder geval niet van. En dat lekkere thuiskomen, valt ons toch wat zwaarder op de maag, dan dat we dit van te voren hadden bedacht. (Als je dit niet herkent, well done.) Maar hoe kan het precies, dat we daar zo naar van worden? En waarom is opruimen eigenlijk zo belangrijk?

Lees meer »