Reiki, wat is het?

Reiki, afkomstig uit Japan, is het zelfhelende vermogen van de mens door middel van handoplegging. Met behulp van Reiki is het mogelijk om jezelf en andere energieën te reinigen, vitaliseren en te harmoniseren. Het behoort tot de holistische geneeskunde en werkt daarom op lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Met Reiki kan je de energiehuishouding in evenwicht brengen, maar ook blokkades opheffen en ontspanning bevorderen. Reiki kan toegepast worden op alle vormen van energie. 

Kundalini Reiki

De Kundalini-energie wordt in essentie gezien als een zelfhelende kracht. Het is een energie van bewustwording en creativiteit. De Kundalini-energie zorgt ervoor dat de chakra's worden gebalanceerd en de energiebanen in het lichaam weer gaan stromen. Blokkades worden hierbij opgelost. 

Hoe werkt het?

De sessies kunnen zowel op afstand als face-to-face. Het effect van de Kundalini-energie is er echter niet meer of minder om, wanneer deze sessie op afstand is. Bij de sessie op afstand heb je de  mogelijkheid om in je eigen veilige omgeving de energie te mogen ontvangen. 

Hieronder/hiernaast is een aanmeldingsformulier voor de sessie. Je kan hier een voorkeursdatum invullen en dan spreken we later een tijdstip af. Je mag eventueel ook alvast een tijdstip van voorkeur opgeven bij de opmerkingen.

Na de aanmelding ontvang je van mij een berichtje en bespreken we samen verder wat fijn en handig is. 

Na afloop ontvang je sowieso een berichtje van mij met daarin mijn ervaringen van de healing. 

 

Kundalini Reiki op afstand

Een healing (op afstand) van +/- 30-60 minuten kost €45,-. Het enige wat ik hiervoor nodig heb is je naam. Je mag ook een foto van jezelf erbij sturen. Voor mijn gevoel wordt de healing dan krachtiger, maar het is zeker niet verplicht. 

Afspraak maken?