Mediumschap en Trancehealing

Onze ziel is onze innerlijke bron van informatie. In onze ziel ligt alles opgeslagen wat we hebben mogen ervaren, wat we ervaren en wat we mogen gaan ervaren. Wanneer we hier contact mee maken, kunnen we voelen en zien waar bijvoorbeeld energetische blokkades zijn ontstaan. Wanneer we lang niet naar onszelf hebben geluisterd, kunnen blokkades zichzelf manifesteren in psychische en fysieke klachten. Het kan ook zijn dat er nog een blokkade zit uit een vorig leven, waardoor we nu nog bepaalde klachten ervaren. 

How to: Mediteren

Vanuit mijn omgeving krijg ik regelmatig vragen over meditatie. Veel mensen willen graag mediteren, maar weten niet zo goed hoe of raken snel gefrustreerd, omdat ze denken dat het ze niet lukt of ze weten niet waar ze moeten beginnen. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik dit ook in volle glorie heb mogen ervaren, dus ik deel dan ook met liefde mijn ervaringen, tips en tricks om iedereen, hopelijk, uit zijn of haar lijden te verlossen. So here we go.

Lees meer »

Saint Germain

Halverwege november kreeg ik les omtrent familieopstellingen. In dit geval deden we dit met (edel)stenen. De steen die ik trok, die uiteindelijk mijzelf moest representeren, werd de steen van de wedergeboorte genoemd. Niet omdat die benaming zo in de boeken te vinden was, maar je zag een placenta met nieuw leven in de steen, wanneer je de steen tegen het licht inhield. Toen ik de steen in de hand nam en mij concentreerde op de energie ervan, was de boodschap als volgt; aard jezelf goed en je kunt alles met je derde oog. Mijn hart gloeide, ik wist niet wat er komen ging, maar ik had er zin in. ❤️

Lees meer »