Meridian Energetics

Meridian Energetics is een effectieve manier om alle energielichamen op te schonen en met elkaar te verbinden. Hiermee wordt vervolgens balans  gecreëerd op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Er wordt gewerkt met de Kundalini energie die door ons lichaam stroomt, mannelijke en vrouwelijke energie, het uitgebreide 12-delig chakrasysteem en meridianensysteem. Alle lichamen worden weer aangesloten op de meridiaanpunten, waardoor er weer een natuurlijke flow ontstaat.

Lang verhaal kort: op een eenvoudige manier terug naar je kern. 

Hoe ontstaan er blokkades?

Wanneer het fysieke, emotionele, mentale of spirituele lichaam te lang in een ongezonde staat verkeert, kunnen er blokkades ontstaan in deze lagen. Zijn de blokkades er te lang? Dan manifesteren deze blokkades zich in pijn en ziekten. 

 

Wat kan je verwachten?

Na een behandeling kunnen er op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak verschuivingen ontstaan. Denk hierbij aan; vermindering van stress, angst en frustratie. Maar ook een verhoogd zelfbeeld, moed, een diepere connectie met je hartcentrum, kunnen ontstaan.  Oude destructieve patronen kunnen vrijgegeven worden en een positievere energieflow met een verhoogd bewustzijn komt daarvoor in de plaatst.

Het doel

Weer volledig de connectie met jezelf (en je hart) kunnen maken, verhoogde creativiteit en versterkte manifestatiekracht.


Nieuwsgierig geworden?

Hoe gaan we te werk?

De eerste sessie bestaat uit een intake en een behandeling. We kijken naar je specifieke behoeften en hiermee gaan we vervolgens aan de slag door middel van energiewerk. Een eerste sessie met behandeling duurt ongeveer 2 uur.

Wat trek je aan?

Naar de behandeling trek je comfortabele kleding aan.  Je wordt hooguit gevraagd om je schoenen uit te doen, maar verder kleed je je niet uit.  

Hoeveel behandelingen?

Ieder mens is anders en heeft een uniek energieveld. Ook is er verschil in bewustzijnsniveau en bereidheid om te helen. Daarom is het bij voorbaat niet te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Een gemiddelde ligt tussen de 3-5 sessies.

Tot op heden heb ik ervaren, dat er in een eerste sessie het etherisch veld teruggeplaatst mag worden en de eerste 'rommel' opgeruimd mag worden. Bij de tweede sessie komt vaak de kern naar boven en gaat de heling veel dieper. 

Tijdens de behandeling

Er wordt gewerkt met lichte aanrakingen/handopleggingen. Maar geen manipulatie van de huid (massage).

Na de behandeling

Het kan zijn dat het lichaam de eerste 1-2 dagen na de behandeling problemen, patronen en trillingen in de fysieke vorm los gaat laten. Denk hierbij aan ontgifting van de darmen en nieren. Je kan hierdoor ook moe worden of juist energiek zijn. 

Niets aan de hand verder, het is een natuurlijk proces. ;) 

Pro tip

Plan na de behandeling geen of lichte activiteiten in. Zodat er niet veel fysieke of mentale inspanning van je wordt vereist. Je lichaam heeft even tijd nodig om te herstellen.

Tarieven

Momenteel zit ik in de zelfstudiefase van mijn opleiding zit en ik zou graag meer mensen kennis willen laten maken met Meridian Energetics (ME). Ik heb er daarom voor gekozen om tijdelijk de behandelingen voor een lagere prijs aan te bieden en het intake gesprek gratis te doen. 

 

- Intake + ME behandeling van €50 + €150 naar €100

- ME vervolg sessie van €150 naar €100


Meer weten? Of gelijk een afspraak maken?
Bedankt voor je interesse! :)


Wat heeft Meridian Energetics voor mij gedaan?

Met slechts één sessie was ik van mijn slaapverlamming af. Ik ervaarde ook veel meer aanwezigheid in mijn lichaam en mijn zintuigen/heldere vermogens waren veel levendiger. De wereld had weer meer kleur en ik kon de emotie achter de muziek weer horen. Over de langetermijn ervaarde ik meer rust, kon ik mijn emoties beter reguleren, had ik meer concentratie, groeide mijn manifestatiekracht en vond ik mijn authentieke zelf weer terug.